Categorie
Algemeen

Doelgroep
Bedrijven

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Internationaal

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Wij zijn Nathan, Daniël, Tialda en Andrea. We volgen de HBO-opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie op de NAVB. Voor ons project Kachó Sin Kas (honden zonder huis) zijn wij op zoek naar sponsoren.
We werken samen met de Stichting Dierenbescherming Curaçao. Zij werken hard om het aantal zwerfhonden tegen te gaan. Dit doen ze bijvoorbeeld door de honden op te vangen en te verzorgen, maar ook door ze te steriliseren om de groei van het probleem te remmen. Daarnaast geven ze de honden een kans op een mooie toekomst. Helaas hebben ze niet de financiële middelen om dit te blijven doen.

Als fotografen gaan wij natuurlijk foto’s maken en deze bundelen wij in een boek. In dit fotoboek ga je zien hoe de honden op straat leven, hoe de dierenbescherming ze opvangt en ze verzorgt. Daarnaast ontvangt Stichting Dierenbescherming Curaçao alle gemaakte foto’s gratis, zodat ze deze kunnen inzetten op hun website, social media’s en andere doeleinden. Hiermee gaan we bewustwording creëren over het zwerfhonden probleem en over het oplossen ervan. Meer hierover kun je vinden op onze crowdfundingpagina op VoorDeKunst als je zoekt op Kachó Sin Kas.

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder