Categorie
Algemeen

Doelgroep
Regionaal

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Sport

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Hallo,

Voordat ik met een voorstel kom zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben Raav van der Eijk, 19 jaar en ik studeer en voetbal merendeel van me leven. Ik voetbal in een vriendenteam bij Excelsior Maassluis O23-1. Een bekende amateurvereniging in de 2de divisie. Wij zelf spelen alleen niet zo hoog, wij zijn namelijk een vriendenteam!

Wij zijn namelijk op zoek naar een trainingsset als team. De selectieteams krijgen dit van de club, wij moeten dit helaas zelf betalen. WIj wilde dit zelf betalen alleen wordt dit slecht geregeld door de club, want niet ons hele team kan voorzien worden van een set.
De trainingsset bestaat uit een voetbaltas, trainingspak, trainingstenue en een winterjas als dit kan.

In ruil staat natuurlijk jullie naam erop. Ook zal er op onze sociale media kanalen promotie voorbijkomen, hoevaak en op welke manier dat kunnen we natuurlijk afspreken. Denk bijvoorbeeld aan een product van u aan de man van de wedstrijd na elke pot.

Ons Instagram kanaal is al flink aan het groeien, met nu ongeveer 500 volgers. (@excelsiorm.023) Dit kanaal wordt erg serieus aangepakt met designs en consistentie. Ook waren wij actief op TikTok en gaan we dit weer oppakken! (@excelsiorm_o23) Dit kanaal heeft video’s met hoge weergaven, alleen zijn dit video’s over onze derde helft.

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder