Categorie
Sport

Doelgroep
Internationaal

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Jongeren

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Beste meneer/mevrouw,

Met grote enthousiasme willen wij uw aandacht vragen voor de Unite Academy, een voetbalschool die zich inzet voor maatschappelijke betrokkenheid en de ontwikkeling van jongeren. We richten ons specifiek op jongeren tussen de 11 en 15 jaar, en we hebben een bijzonder evenement gepland waarvoor we uw financiële steun nodig hebben.

Dit jaar zijn we van plan om een voetbalkamp in Istanbul, Turkije te organiseren, waarbij we niet alleen de nadruk leggen op voetbalvaardigheden, maar ook op het creëren van een waardevolle en verrijkende ervaring voor onze jonge deelnemers. Naast de voetbalactiviteiten willen we hen de kans geven om weeshuizen te bezoeken en zo inzicht te krijgen in het leven van jongeren die het minder hebben. Hiermee willen we hen bewust maken van sociale verantwoordelijkheid en empathie stimuleren.

Het voetbalkamp zal vijf dagen duren [22-27 oktober] en we hebben uw hulp nodig om dit evenement te realiseren. We zijn op zoek naar sponsors die ons financieel kunnen ondersteunen, met name bij het bekostigen van vliegtickets en accommodatie. We geloven dat door samen te werken, we een positieve impact kunnen hebben op het leven van deze jongeren en hen onvergetelijke ervaringen kunnen bieden.

Als blijk van waardering zullen we een professionele cameraman meenemen die het hele kamp zal documenteren en een professionele video zal maken. In deze video zullen we niet alleen de geweldige ervaringen van de jongeren laten zien, maar ook de sponsors die het mede mogelijk hebben gemaakt, in de schijnwerpers zetten. We zullen deze video verspreiden via verschillende kanalen, waaronder ons Instagram-account @uniteacademy_, waar u ons kunt volgen en de impact van uw bijdrage kunt zien.

We willen u uitnodigen om deel uit te maken van dit bijzondere initiatief en uw bedrijf te profileren als een voorvechter van maatschappelijke betrokkenheid en de ontwikkeling van jongeren. Elke vorm van ondersteuning, groot of klein, zal een verschil maken en gewaardeerd worden.

Als u geïnteresseerd bent om ons voetbalkamp te sponsoren of als u meer informatie wilt ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op via [+31 6 28 65 20 43]. We kijken ernaar uit om de mogelijkheden met u te bespreken en u meer te vertellen over ons gepassioneerde team en onze plannen voor het voetbalkamp in Istanbul, Turkije.

Dank u wel voor uw kostbare tijd en overweging. Samen kunnen we jonge levens veranderen en de wereld een betere plek maken.

Met sportieve groet,

Soufian Saidi
Unite Academy.

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder