Categorie
Algemeen

Doelgroep
Jongeren

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Kunst en Cultuur

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Hallo Lieve Sponsoren,

Als jonge activiteitenbegeleider van DAC de Boeier werk ik met een psychische kwetsbare doelgroep in Amersfoort. Echter, heb ik zoveel krachtige en mooie momenten met mijn deelnemers meegemaakt… Ze zijn misschien kwetsbaar maar de talenten en durf die ik in mijn jaar werken nu heb gezien, maakt dat ik hun ontzettend sterk vind in hun kwetsbaarheid. Het zijn onze spiegels en samen met hen maken we prachtige momenten mee.

Als bedankje voor al hun warmte en openheid zou ik het ontzettend leuk vinden om iets terug te kunnen geven. Aangezien deze doelgroep krap zit in de portemonnee en door angsten vaak beperkt worden in ‘er even uit kunnen gaan’ of ‘iets leuks kunnen doen’ wil ik graag een theatershow vanuit Kracht van Beleving uitnodigen op DAC de Boeier om een voorstelling te geven genaamd “De Grote Doe Eens Normaal Show”. Deze theatershow speelt met het stigma dat heerst op mensen in en uit de Ggz.

Vanuit de organisatie krijg ik max. 500 euro budget. Dat is een prachtig bedrag, maar helaas niet genoeg om zo’n show te bekostigen. Het bedrag voor zo’n show zit in totaal rond de 1600 euro. Ik hoop dan ook via sponsoren dit te kunnen aanvullen. Zelf zal ik in mijn privé ook nog kijken of ik door karweitjes, verkopen van kunstwerken etc. nog wat geld bij elkaar kan sprokkelen.

Ik hoop dat mijn oproep wat bij u teweegbrengt! De gunfactor aanwakkert en u bent natuurlijk welkom om eens te komen kijken bij DAC de Boeier!

Met vriendelijke groet,

Carmen Rose

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder