Categorie
Algemeen

Doelgroep
Internationaal

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Sport

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Hallo allemaal! Mijn naam is Inge Speerstra, een 19-jarige acrogymnast uit Heerenveen.
Sinds mijn 12e train ik vrijwel dagelijks bij de Acro Academy Noord Nederland, een van de beste acrogymclubs van Nederland.
Acrogym, ook wel bekend als sportacrobatiek, is een teamsport die gymnastiek en acrobatiek combineert in choreografische uitvoeringen. De sport is mijn passie en ik heb jarenlang hard getraind om deze sport op topsport niveau te kunnen beoefenen. Inmiddels draai ik samen met mijn team mee in de top en doen we mee aan grote internationale toernooien.

Mijn prestaties:
In mijn sportcarrière ben ik tot nu toe vijf keer Nederlands kampioen geworden heb ik twee keer goud behaald op een van de grootste internationale toernooien van de wereld én ben ik in 2019 6e en in 2021 4e geworden op de Europese kampioenschappen.
Al vanaf mijn 12e heb ik de eer gehad om Nederland te mogen vertegenwoordigen op zowel het Europees als het Wereldkampioenschap. Dit jaar heb ik me samen met mijn team gekwalificeerd voor het European Championships Acrobatic Gymnastics in Varna, Bulgarije.

Uitdagingen en Kosten:
Het is echter niet altijd makkelijk geweest. Acrogym is helaas geen olympische sport, wat betekent dat ik alle kosten zelf moet dragen. Ik train gemiddeld zo’n 20 uur per week en volg een HBO opleiding. Dit betekent dat ik niet een volle werkweek kan maken en de financiële druk groot is en blijft. Naast de kosten van deelname aan het EK, circa 2000 euro per sporter, zijn ook onder andere reis- en verblijfskosten, trainerskosten, wedstrijdgelden en wedstrijdkleding voor ons zelf. De bond draagt niet bij in deze kosten. Gemiddeld lopen de kosten per seizoen, met een EK en een WK deelname er bij op tot zo’n 7000 euro.

Jouw Steun Maakt het Verschil:
Daarom ben ik op zoek naar sponsors die mijn droom willen ondersteunen en me helpen mijn sportieve carrière voort te zetten. Jouw bijdrage zal niet alleen helpen om de kosten te dekken, maar zal ook worden gebruikt om de sport zelf te promoten. Bedrijven die doneren, worden op sociale media in de spotlight gezet, zodat hun steun de erkenning krijgt die het verdient.

Hoe kun je mij helpen:
– Financiële bijdrage voor deelname en reiskosten.
– Ondersteuning in de vorm van sportkleding en wedstrijdpakjes voor ons team.

Dank je wel voor je steun:
Ik ben vastbesloten om mijn top sportcarrière voort te zetten en nog meer prachtige resultaten te behalen. Ik hoop op uw hulp om mijn dromen waar te maken en Nederland te vertegenwoordigen op het hoogste niveau van de acrogym. Elke bijdrage, groot of klein, wordt zeer gewaardeerd. Bedankt voor uw steun!

Dank u wel voor het lezen van mijn verhaal en voor uw overweging om me te helpen mijn doelen te bereiken in de acrogym.

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder