Categorie
Kunst en Cultuur

Doelgroep
Internationaal

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Jongeren

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Hallo! Ik ben Roos, een gemotiveerde en avontuurlijke meid uit Nederland. Aankomende zomer ga ik met Stichting Global Exploration op stage naar Tanzania. Hier zullen we ons onderdompelen in een compleet andere cultuur, en steken we ook de handen uit de mouwen. Zo gaan we helpen aan lokale projecten, zoals scholen opknappen, speelplaatsen aanleggen of meubilair verbeteren. Als we dan weer terug zijn in Nederland, zullen wij zo veel mogelijk bewustwording verspreiden. Dit doen wij d.m.v. presentaties geven op scholen en bedrijven.
Om deze stage mogelijk te maken, moeten we eerst een sponsorbedrag bij elkaar krijgen. Het grootste deel van dit sponsorgeld gaat naar de stage, en een ander deel gaat naar Stichting Wilde Gans. Deze stichting financiert kleine projecten die een blijvende impact houden voor de lokale bevolking.
Dus, wilt u uw steentje bijdragen aan kinderen die het wat minder hebben, en wilt u mij tegelijkertijd helpen om mijn dromen waar te maken? Alle sponsorbedragen zijn welkom, alle kleine beetjes helpen al!

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder