Categorie
Kunst en Cultuur

Doelgroep
Bedrijven

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Jongeren

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Pro Show Musicals is een nieuw initiatief in de musicalwereld. Wij zetten onze jarenlange ervaring van regisseren en muzikaal begeleiden van musicals voort in een nieuwe format. Zelfgeschreven musicals op semi professioneel nivo in samenwerking met zeer ambitieuse amateurspelers die meer kunnen en willen. Voor onze zelfgeschreven musical productie Robin Hood (2021 – 2022) zijn we op zoek naar:

1: Sponsoren van materialen zoals houten latten en tengels, houten platen (c. a. 6mm), piepschuim platen, draaiplateau’s op wielen, Electra buizen (tralies) etc. om twee draaiende decor setstukken te kunnen bouwen met een troon(zaal), middeleeuwse kroeg en een kerker.

2:sponsoren van rekwisieten zoals fakkelhouders, metalen zwaarden, middeleeuwse troon, houten bierpullen etc.

3: Financiële sponsoren (particulieren en bedrijven uit Noord Holland). Voor financiële sponsoringen van de volgende bedragen kunnen wij u het volgende bieden:

Sponsoring van 50 Euro of meer een gratis entreebewijs voor een van onze voorstellingen naar keuze + 1 gratis consumptie.

Sponsoring van 100 Euro of meer twee gratis entreebewijs voor een van onze voorstellingen naar keuze + 2 gratis consumpties.

Bij sponsoring van bedrijven van 150 Euro of meer twee gratis entreebewijs voor een van onze voorstellingen naar keuze + 2 gratis consumpties + een kwart A4 advertentie in ons fullcolour programmaboek.

Bij sponsoring van bedrijven van 300 Euro of meer twee gratis entreebewijs voor een van onze voorstellingen naar keuze + 2 gratis consumpties + een halve A4 advertentie in ons fullcolour programmaboek + advertentie op de beamer voorafgaande aan de voorstelling

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder