Categorie
Algemeen

Doelgroep
Jongeren

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Kunst en Cultuur

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Theaterzaal MollerJuvenaat heeft succesvol diverse culturele evenementen en voorstellingen georganiseerd die zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de regio hebben weten te inspireren. Ons doel is hoogwaardige artistieke ervaringen bieden en een positieve impact hebben op de culturele scene in onze gemeenschap.

Momenteel streven we naar de renovatie van onze theaterzaal, een project dat wordt gedragen door een enthousiaste groep. We zijn flexibel en waarderen elke vorm van ondersteuning. Op de korte termijn zijn we bezig met de renovatie van de artiestenruimte en het podium, verbetering van de lichtinstallatie en daarmee de uitbreiding van onze culturele impact.

We begrijpen dat sponsoring een strategische beslissing is en zijn bereid te bespreken hoe we u kunnen erkennen en waarderen voor de geboden steun, bijvoorbeeld door logo-vermeldingen, naamsvermelding in programma’s en andere passende vormen van erkenning.

Graag zouden wij een afspraak met u willen maken om de mogelijkheden van sponsoring nader te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. We staan open voor een gesprek dat leidt tot een voor beide partijen fijne samenwerking.

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder