Categorie
Evenementen, Onderwijs en Wetenschap, Sport

Doelgroep
Algemeen, Bedrijven, Evenementen, Internationaal, Internet, Jongeren, Liefdadigheid, Lokaal, Mannen, Nationaal, Regionaal, Scholieren, Sportliefhebbers, Studenten, Vrouwen

Leeftijdscategorie
Alle leeftijden

Producten
Diensten, Geld, Producten

Sponsorbedrag
100-250, 25-100, 250-500

Benodigde sponsoren
11-50, 6-10

Hoe vaak is de activiteit
Dagelijks

Hoe lang bestaat de activiteit
6-10 jaar

Hoeveel mensen worden bereikt
100-500, 50-100

Geografisch bereik
Bedrijven, Evenementen, Internationaal, Jongeren, Sport

Media aandacht
Bladen, Instagram, Linkedin, Social Media, Website

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Even voorstellen, wij zijn het PULSE Racing team, een dreamteam van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) bestaande uit studenten van verschillende studierichtingen. Bij PULSE Racing streven we ernaar om mensen met een dwarslaesie te ondersteunen en mobiliteit terug te geven door de voortgang en ontwikkeling van FES-technologie, ofwel weer te laten fietsen door middel van hun eigen spierkracht. Bij FES worden spieren van buitenaf gestimuleerd door middel van elektriciteit. Uit onderzoek blijkt dat dit positieve fysiologische en mentale effecten kent voor mensen met een dwarslaesie. Zo verbetert FES-fietsen de doorbloeding van het onderlichaam en leidt dit tot een toename in contractiesnelheid, spierweefsel, zuurstofopname en uithoudingsvermogen. Helaas wordt er nog te weinig gebruik van gemaakt in vergelijking tot de aangetoonde effecten. Ten slotte streven wij bij PULSE Racing naar een omgeving waar niet alleen training en gezondheid centraal staan, maar waar ook gezelligheid en verbondenheid een belangrijke rol spelen, en afgelopen jaren hebben er verschillende atleten met veel plezier bij PULSE Racing getraind.

Als team hebben wij verschillende doelen. Zo doen wij onderzoek naar de instellingen voor de elektrostimulatie, trainen wij onze atleten zo optimaal mogelijk en kijken we naar de beste fietsinstellingen en meetopstellingen. Verder willen wij deze techniek bekender maken binnen de maatschappij door het geven van workshops, congressen en het organiseren van andere activiteiten, zodat in de toekomst hopelijk meer mensen met een dwarslaesie gebruik kunnen maken van deze mooie techniek!

PULSE Racing bestaat inmiddels zeven jaar en de afgelopen jaren hebben wij dan ook al meerdere wedstrijden gewonnen. Zo zijn wij de winnaar van de Cybathlon 2020 en hebben wij ook verschillende edities van de Lyon Cyber Days gewonnen. 

Wij hebben de komende tijd verschillende activiteiten gepland staan om te werken aan onze doelen:

  • Wij willen komende zomer een wereldrecordpoging doen, waarbij onze atleet zo lang mogelijk zal fietsen met behulp van deze techniek. Dit record is nog niet gevestigd en wij verwachten dat onze atleet 4 uur kan fietsen (35km). Deze poging willen wij groots opzetten en hopen ook op veel media-aandacht voor deze wereldrecordpoging.
  • Daarnaast gaat een groot deel van ons team deelnemen aan de Dam tot Damloop. Tijdens deze race willen wij geld ophalen voor dwarslaesie onderzoek en rondom het evenement willen wij meer delen over de voordelen van FES. 
  • In oktober nemen wij deel aan de Cybathlon 2024 in Zürich. Een internationale race die één keer in de vier jaar wordt gehouden, waar teams strijden om prijzen met verschillende technologieën bij mensen met een handicap. Dit is ook een mooi moment om te netwerken over de techniek en deze bekend te maken bij een breed publiek. 

Om al deze activiteiten succesvol uit te werken zijn wij op zoek naar sponsoren. De kosten lopen namelijk flink op, deelname aan de Cybathlon kost 3000 euro en het officieel registreren van de recordpoging kost ook nog eens 10.000 euro. Het sponsoren van ons team is mogelijk op verschillende manieren. Wij zijn bezig met het ontwerpen van een team trui, waarop uw logo kan worden geplaatst. Deze trui zullen wij dragen tijdens de activiteiten, de dam-tot-damloop, maar ook tijdens interviews en eventuele promotievideo’s. Daarnaast zullen wij uw bedrijf voorstellen op onze social media kanalen en in onze nieuwsbrief.

Sponsormogelijkheden op de trui: 

  • Logo voorkant: 350 euro
  • Logo achterkant: 250 euro
  • Logo arm: 150 euro

Daarnaast is het ook mogelijk om uw logo te plaatsen op het shirt dat gedragen zal worden door de groep die meedoet aan de dam-tot-damloop. De extra kosten om naast uw logo op de trui ook uw logo hierop te plaatsen zijn 150 euro. 

In onze promotievideo stellen wij onszelf graag nog een keer voor en leggen wij nogmaals uit wat wij als team doen. 

Wij horen graag of u PULSE Racing wilt sponsoren om zo atleten met een dwarslaesie te ondersteunen en de positieve impact van FES-technologie bekender te maken. Alvast bedankt, het zal geweldig zijn als u een bijdrage wilt leveren aan onze missie!

Mochten er nog vragen zijn, horen wij het graag. In overleg zijn er ook andere opties mogelijk!

Fijne dag! 

Groetjes, 

PULSE Racing VII

Kristel, Linda, Iris, Thomas, Renske, Marieke, Femke, Elias, Isabella, Jules, Roos, Lorenzo, Jesper, Mark, Peter en Jan

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Om al onze activiteiten succesvol uit te werken zijn wij op zoek naar sponsoren. De kosten lopen namelijk flink op, deelname aan de Cybathlon kost 3000 euro en het officieel registreren van de recordpoging kost ook nog eens 10.000 euro. Het sponsoren van ons team is mogelijk op verschillende manieren. Wij zijn bezig met het ontwerpen van een team trui, waarop uw logo kan worden geplaatst. Deze trui zullen wij dragen tijdens de activiteiten, de dam-tot-damloop, maar ook tijdens interviews en eventuele promotievideo's. Daarnaast zullen wij uw bedrijf voorstellen op onze social media kanalen en in onze nieuwsbrief.

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder