Categorie
Lokaal

Doelgroep
Evenementen

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Jongeren

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Turning dreams into reality!

De vrijwilligers van stichting “Helpt Elkander” worden binnenkort flink in het zonnetje gezet door Subtile Touch Events. Er is veel dankbaarheid voor het werk wat deze vrijwilligers doen voor de gemeenschap.

Helpt Elkander is een stichting in Rozenburg die kinderen helpen die niet kunnen deelnemen aan reguliere zwemlessen. De vrijwilligers zwemmen iedere woensdag 1 op 1 met de kinderen. Op dit moment telt de stichting rond de 20 vrijwilligers en kinderen. Kinderen met alle soorten beperkingen en chronische aandoeningen zijn welkom, ook kinderen met een visuele of auditieve beperking zijn bij Helpt Elkander van harte welkom.

Het evenement waar Subtile Touch Events al maanden mee bezig is, is bedoeld als een hartverwarmende blijk van waardering voor de vrijwilligers van “Helpt Elkander”. Deze heroes hebben zich op bewonderenswaardige wijze ingezet om de missie van de stichting te realiseren en hebben daarbij een onschatbare bijdrage geleverd. Subtile Touch Events is hard bezig met het zoeken van sponsoren om het evenement onvergetelijk te laten zijn. Heeft u nog een idee of bijdrage over voor deze helden.

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder