Categorie
Algemeen

Doelgroep
Nationaal

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Onderwijs en Wetenschap

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Hoi! Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn sponsorpagina. Ik ben Nika en ik ben 15 jaar. Volgend jaar ga ik naar de 4 VWO en ga ik mee met Masterskip! Misschien heeft u er wel eens van gehoord, maar misschien ook niet dus even een uitleg:).

Masterskip is een organisatie die reizen onder schooltijd organiseert voor leerlingen uit 4 Havo en 4/5 VWO. En niet zomaar reizen, maar reizen op een groot zeilschip! Hun vloot bestaat uit twee tall ships: de Wilde Swan en de Artemis. Ik ga mee op de Artemis, een driemaster van 59 meter lang. 20 maart vlieg ik naar Havana en vanuit daar zeil ik dan via de Azoren terug naar Nederland. Het lijkt me een ontzettend leuke, unieke maar vooral leerzame ervaring.

Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan zo’n reis. Daarom werk ik hard en probeer ik zo min mogelijk uit te geven. Ondanks dat, blijft het een hoop geld en gaat het mij niet lukken om de gehele reissom bij elkaar te sparen. Daarom zou het super fijn zijn als ik een paar sponsoren zou hebben die hun steentjes bij willen dragen.

Maar wat krijgt u daar dan voor terug? Ik heb het idee om een vlag te maken met al mijn sponsoren erop. Deze vlag hijs ik op de boot en hier maak ik dan een foto van. Deze foto kunt u dan gebruiken voor uw marketing of dergelijke. Als u iets anders heeft wat u graag terug wil of verwacht van mij, mag u dat altijd laten weten. Alle suggesties zijn welkom.

Mocht u mij willen sponseren, dan hoor ik het graag!

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder