Categorie
Algemeen

Doelgroep
Algemeen

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Nationaal

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Hoi! Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn sponsorpagina. Ik ben Nika en ik ben 15 jaar oud. Volgend jaar ga ik naar 4 VWO en ga ik mee met Masterskip. Misschien heeft u er wel eens van gehoord, maar misschien ook niet, dus eventjes een uitleg:

Masterskip is een organisatie die reizen onder schooltijd organiseert voor leerlingen uit 4 Havo en 4/5 VWO. En niet zomaar reizen, maar reizen op een groot zeilschip! De vloot van Masterskip bestaat uit twee Tall Ships: de Wylde Swan en de Artemis. Ik ga mee op de Artemis, een driemaster van 59 meter. 20 maart vlieg ik naar Havana en vanaf daar zeil ik dan via de Azoren terug naar Nederland. Op de boot combineer je dus je school met alles wat er te doen is op de boot, van zeilen hijsen tot het dek schrobben. Het lijkt me een super leuke, unieke en vooral ontzettend leerzame ervaring.

Aan zo’n reis hangt natuurlijk een prijskaartje. Daarom werk ik hard en probeer ik zo min mogelijk uit te geven. Ondanks dat, gaat het mij niet lukken om de volledige reissom bij elkaar te sparen. Daarom zou het fijn zijn als er een paar sponsoren zijn die hun steentjes bij willen dragen.

Maar wat krijgt u als sponsor dan terug? Ik ga een vlag maken met alle sponsoren erop en die hijs ik dan op de boot. Hier maak ik dan een foto van, die u vervolgens kunt gebruiken voor uw bedrijf. Ook heb ik een Instagram account waarop uw bedrijf vermeld wordt. Als u iets anders terug wil, zijn suggesties altijd welkom.

Mocht u mij graag willen sponsoren, laat het weten!

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder