Categorie
Algemeen

Doelgroep
Bedrijven

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Internationaal

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Beste potentiële sponsor,

Wij zijn verheugd u te informeren over een geweldige kans om deel uit te maken van het succesverhaal van het MRG Racing Team. Met trots presenteren wij ons getalenteerde jonge talent, Milan Groenwold, een 17-jarige coureur uit Groningen, die onlangs de 2e plaats heeft behaald in het Nederlandse Kampioenschap Open 125cc.

Ons Team:
Het MRG Racing Team is een opkomend motorsportteam met een duidelijke missie: het ondersteunen van jonge, veelbelovende talenten zoals Milan Groenwold om hun dromen in de motorsport waar te maken. Met een indrukwekkend trackrecord en een toegewijd team van professionals streven we naar succes op het hoogste niveau. Bovendien hebben we onlangs de eerste stappen gezet op een 600cc-motorfiets, wat ons potentieel naar een geheel nieuw niveau tilt.

Milan Groenwold:
Milan is een opkomend ster binnen de Nederlandse motorsportgemeenschap. Op slechts 17-jarige leeftijd heeft hij al indrukwekkende prestaties neergezet, en we geloven dat hij de toekomstige kampioen kan worden. Zijn vastberadenheid, toewijding en onbetwistbare talent maken hem tot een opwindende coureur om in de gaten te houden.

Waarom Sponsor worden:
Door sponsor te worden van het MRG Racing Team, krijgt u de kans om deel uit te maken van een spannende reis naar succes. Uw steun zal niet alleen bijdragen aan de carrière van Milan Groenwold, maar biedt ook uitstekende kansen voor uw bedrijf om in de schijnwerpers te staan.

Wat wij bieden:

Jaarlijkse sponsor-bbq-evenementen om onze partners te eren.
Uitgebreide mogelijkheden voor zichtbaarheid en reclame op onze racewagens, uitrusting en online platforms.
Exclusieve toegang tot race-evenementen en achter de schermen bij het team.
De voldoening om de motorsportdromen van jonge atleten te ondersteunen.
Neem actie:
Het MRG Racing Team nodigt u uit om onze partners te worden en deel te nemen aan onze opwindende reis naar succes. Neem vandaag nog contact met ons op om de verschillende sponsorpakketten te bespreken en te ontdekken hoe uw bedrijf kan profiteren van deze unieke kans.

Samen kunnen we Milan Groenwold naar de top van de motorsport brengen en onze aspiraties verwezenlijken, zelfs op een 600cc-motorfiets. We kijken uit naar uw positieve reactie en zijn dankbaar voor uw overweging.

Met vriendelijke groet,

MRG racing

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder