Categorie
Algemeen

Doelgroep
Bedrijven

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Liefdadigheid

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Geachte meneer, mevrouw
Graag zou ik U willen vragen om mij te steunen bij de aankoop van een nieuw veilig scootmobiel, waarmee ik vrijwilligers werk doe. Ik neem mensen uit verzorgingshuizen mee naar buiten en dan doen we ook een terras bezoek.
ook rij ik routes en evenementen, die ik zelf heb gemaakt.
Door een rukwind in Friesland tijdens de 11 stedentocht, georganiseerd door de stichting LEEF, ben ik onderste boven gewaaid. Zelf was ik vanaf mijn heupen tot tenen gekneusd en geschaafd; dat is alweer geheeld, maar mijn scootmobiel is total loss. Het chassis is scheef, waardoor hij mij van de weg trekt. Ondanks dat ik de gebroken stuurkolom en rechterwiel as heb laten vervangen, trekt hij mij naar rechts en dat is heel gevaarlijk op rijwielpaden die wat hoger liggen. Kom je ernaast dan?????
Met mensen rijden moet ik de groep in de gaten houden, dan let je even niet op de veilige lijn die gereden moet worden, ja dan kan het gebeuren dat je even naast het verharde komt.
Mijn scootmobiel is gewoon Wa verzekerd, en de wind is geen tegen partij, waar ik de schade op verhalen kan.
Als minima kan ik geen nieuw veilig apparaat meer kopen. Daarom vraag ik U, om als het kan, mij te spo nseren, zodat ik dit dankbare werk verder kan doen. Mijn wens is de Afikim Breeze S4 Plus Scootmobiel 18 km/u, die gas draai bediening heeft, dat is veel veiliger dan de dubbel bediening. In nood knijp je onbewust en dan geef je gas in plaats om te remmen! Door U hulp kan ik dit dankbare vrijwilligerswerk verder doen, lukt het niet jammer dan moeten de mensen maar zelf buiten zien te komen.
Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,
Agnes Paris.

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder