Categorie
Algemeen

Doelgroep
Jongeren

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Lokaal

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Onze kleine vereniging (15-20 leden) zoekt een sponsor.

Wij bieden karate/weerbaarheid in combinatie met psychologische ondersteuning aan kinderen die buiten het zogenoemde “normaal” of “doorsnee” vallen. Zo hebben wij voornamelijk Hoogbegaafde kinderen, getraumatiseerde kinderen, kinderen met autisme, extra gevoelige/kwetsbare kinderen en kinderen met lichamelijke problemen/beperking (bijv. in een rolstoel).
Vanwege deze specifieke doelgroepen moeten de trainingsgroepen redelijk klein zijn om zo op een juiste manier deze kinderen te kunnen begeleiden.

Dit zorgt helaas wel voor zeer beperkte financiële middelen binnen de vereniging. Met alsmaar duurder wordende zaalhuur naast alle andere kosten is het moeilijk om alles rond te krijgen. Laat staan het realiseren van de gewenste uitbreiding van het aantal lessen in de week.

Onze vereniging is voor de leden zeer belangrijk voor het welzijn en voor sommigen zelfs het enige lichtpuntje in hun huidige situaties. Veel van de kinderen voelen zich daarom zeer nauw verbonden met de groep, de naam en het logo.
Om deze kinderen ook buiten de trainingen te kunnen steunen zou ik heel graag bijv. T-shirts en sleutelhangers met het logo voor ze willen regelen.

Kortom, wij zijn op zoek naar een sponsor die ons iets kan ondersteunen met zaalhuur en/of leuke verzamel spulletjes voor de leden.

Ik hoop dat iemand ons wil helpen.
Namens Tenryu Dojo, Oud-Beijerland (Zuid-Holland)

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder