Categorie
Kunst en Cultuur

Doelgroep
Bedrijven

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Jongeren

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Even voorstellen..

Misschien heb je weleens van ons gehoord. Het Kattegat Festival in Zwolle. Wij organiseren jaarlijks een gratis 3-daags festival voor en door Zwollenaren. Dit vindt plaats aan de Oostzeelaan 6, wat is omgedoopt tot het Kattegat. Een plek waar zo’n 35 personen in containers wonen en werken. Kattegat is een broedplaats voor cultureel talent uit de regio en een plek voor een feestje. Sinds 2018 worden hier zoal kleine evenementen georganiseerd, als een steeds groter groeiend festival. Hiermee proberen wij verbindingen te maken met de stad, de bewoners, met muziek, theater, kunst, en andere culturele crossovers.
Deze zomer organiseren wij, samen met onder andere meer dan 150 Zwolse vrijwilligers, op 8, 9 en 10 september weer ons befaamde festival. Dit jaar willen we nog groter uitpakken dan ooit tevoren en om dit te realiseren zijn wij op zoek naar bedrijven uit Zwolle en de regio die ons kunnen en willen helpen!

Hoe kan je helpen?
Om ons festival te laten slagen zijn we het hele jaar druk bezig met de organisatie. Vanaf begin september starten we met de opbouw van het festival. Om onze trouwe en creatieve vrijwilligers goed te laten meedraaien en het festival voor het oog zo aantrekkelijk mogelijk te maken hebben wij het volgende nodig:
bouwmaterialen Van gebruikt materiaal tot nieuwe schroeven. Van pallets tot scharnieren. Wij houden van recycling en kunnen van alles iets maken!
decoratie materiaal Denk aan verf, verlichting en stoffen.
crew catering Tijdens de opbouw en tijdens het festival willen wij onze vrijwilligers altijd voorzien van het lekkerste eten en drinken.
gereedschap Dit kunnen zagen zijn, maar ook kwasten. Maar ook groter geschut is nodig. Als aanschaf of als uitleen.
productie materiaal Denk hier aan hekken, vlonders of transportmiddelen.
merchandise We zijn op zoek naar crew shirts voor onze vrijwilligers
Wij zijn hiervoor op zoek naar mensen/organisaties die ons willen sponsoren. Dit kan letterlijk door deze materialen te schenken of uit te lenen, maar is ook zeker mogelijk in de vorm van ‘cold hard cash’.

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder