Categorie
Liefdadigheid

Doelgroep
Bedrijven

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Jongeren

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Hi lieve lezer,

Ik ben Melissa, 23 jaar oud en ik vind ontzettend veel veel dingen leuk van lezen, creatief bezig zijn en afspreken met vriendinnetjes. Ook ben ik graag in de natuur te vinden voor een wandeling. Mijn allergrootste droom is om weer te gaan leren voor een studie. Helaas zijn al deze dingen alleen niet zo vanzelfsprekend.

Want al ziet u het misschien niet maar ik ben ziek. Niet lichamelijk maar psychisch ziek. Al ruim de helft van mijn toch nog korte leventje voer ik een dagelijkse strijd met een depressie, PTSS en eetstoornis. Ook is sinds een jaar duidelijk geworden dat ik autisme heb. Jaren vol gesprekken met psychologen, psychiaters, therapieën, behandelingen, jeugdzorg, verschillende soorten medicatie, opnames in klinieken en heel veel ziekenhuisbezoekjes verder maar niets lijkt aan echt aan te slaan.

Vorig jaar kwam ik voor het eerst tot de kern van mijn vastlopen. Samen met mijn toenmalige hulpverleners werd duidelijk dat het autisme zo’n grote invloed op mijn leven heeft. Door het late opmerken van de diagnose ben ik altijd overvraagd en heb ik nooit de juiste hulp kunnen krijgen. Maar ook nu duidelijk is wat er nodig is lijkt passende hulp moeilijker als gedacht.

Want de depressie heeft het even over genomen en alles lijkt volledig uitzichtloos. Ondanks dat we nog een antidepressiva proberen ik nog een keer alles op alles zet. Maar het is zwaar en voelt uitzichtloos.

Maar er is voor mij de mogelijkheid gekomen om een traject in te gaan waarin ik, samen met de stichting Kynologisch Instituut vanuit ‘t Hart, onderdeel van Hond-Kat, mijn eigen hulphond kan gaan opleiden,
mijn eigen harige held. Een hulphond kan mij helpen bij overprikkeling, mij ondersteunen door onder andere mijn gedrag te spiegelen en vroegtijdig spanning te signaleren, zodat ik op een adequate manier kan handelen.
Zorgen voor een normaal dagritme. Doordat een hulphond overal mee naar toe mag hoef ik nooit meer alleen te zijn en kan hij/zij mij altijd bijstaan op momenten dat ik het nodig heb. Dit zorgt maakt het gelijk een maatje voor het leven en maakt de strijd minder alleen.

Helaas is het kostenplaatje erg groot en lukt het ons nooit om dit alleen rond te krijgen.
Dus ik wil vragen of u mij wilt helpen?
Het zou me enorm helpen als u iets wilt bijdragen aan mijn herstel.

Mijn dank is groot,
Melissa

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder