Categorie
Algemeen

Doelgroep
Nationaal

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Sport

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Lijkt het je leuk om het leukste hockeyteam van Amsterdam te sponsoren? Dat ook nog eens op een hoog niveau speelt, de ambitie heeft om te promoveren en door heel Nederland hockeyt? Dan ben je bij VVV Dames 1 aan het juiste adres. Wij zoeken namelijk sponsoren voor komend seizoen. Er zijn verschillende sponsoropties, namelijk:
– Een plekje op de teamtrui, deze dragen wij elke wedstrijd. Op deze manier ga je door heel Nederland opgemerkt worden. Wij spelen bijvoorbeeld in Groningen, Enschede en Amsterdam. De plek en zichtbaarheid op de trui heeft een specifieke prijs. We hebben plekken van 550, 300 en 200 euro.
– Ook is het mogelijk om een banner langs het veld te kopen. Hier hangt het bedrijf dan het hele seizoen langs het hoofdveld, waar dames en heren 1 altijd trainen en spelen. Dit zal ook helpen om naamsbekendheid te krijgen. Deze banners kosten 300 euro per meter.
Als u ervoor kiest om ons via een van bovenstaande opties te sponsoren, dan zullen wij u ook promoten op onze sociale media. Middels posts, stories en tags bereiken wij veel publiciteit.

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder