Categorie
Algemeen

Doelgroep
Internationaal

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Sport

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen!

Ik ben Jarno Haitjema, 17 jaar. Naast mijn huidige sponsor ben ik op zoek naar nieuwe sponsoren om het inline skaten op topsportniveau te bekostigen.

Ik heb een sportfolio waarin ik mijn unieke verhaal vertel en de mogelijkheden voor sponsoring. Op verzoek kan ik u deze toesturen. Een paar korte highlights uit mijn sportfolio:

Toen ik 8 jaar was ben ik begonnen met skeeleren in de zomer en in de winter ben ik gaan schaatsen. Ik deed gelijk mee aan regio wedstrijden, waar ik met veel plezier aan mee deed.

Tegenwoordig rij ik op de skates landelijk en internationale toernooien van 3 dagen (Europa Cups). Nog altijd met hetzelfde plezier als toen ik 8 was!

Stapje voor stapje heb ik me elk seizoen verder weten te ontwikkelen met hulp van passievolle inline trainers. Met als resultaat dat ik tegenwoordig deel uit maak van het KNSB Talent Team Noord Inline.

Mijn ontwikkeling en prestaties gingen in seizoen 2022 boven verwachting goed. In 2022 haalde ik maar liefst 5 medailles op het NK ( brons en zilver). Dit werd beloond met een plekje in de selectie van Team NL Inline om het EK in Italië te rijden.

Op het NK in juni 2023 heb ik 3x op het podium gestaan. – One Lap, – 1000 meter en – Relay (Aflossing).

Ik train gemiddeld 6 dagen per week in Heerenveen op het Inline Skate Centrum.

Inline Skating is qua materiaalaanschaf een dure sport. Op verschillende toernooien binnen een seizoen en het NK wil je liefst telkens op een set nieuwe wielen rijden. Een setje wielen kost al snel € 200,00. Per seizoen zit je al snel op minimaal 5 setjes.

Tijdens de toernooien is het qua afstand vaak niet mogelijk om thuis te overnachten. De accommodatie kosten ⛺️ zijn voor rekening van de sporter.

Voor de bekostiging van wielen en accommodatie, maar ook voor trainingskampen in de winterperiode ben ik op zoek naar sponsoren.

Wil jij mij helpen in mijn topsport ontwikkeling?

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder