Categorie
Algemeen

Doelgroep
Liefdadigheid

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Lokaal

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Wist jij dat het voor 6% van de jongeren niet normaal is om te sporten vanwege een fysieke beperking?
Wij zijn team Vergeers Vleugels en wij zetten ons in voor kinderen met een fysieke beperking. Zij verdienen het natuurlijk ook om te kunnen sporten.

Voor welk goed doel zamelen wij geld in?
Wij zamelen geld in voor de Esther Vergeer Foundation. Deze foundation is opgericht door voormalig rolstoeltennisser Esther Vergeer. Haar foundation wil er voor zorgen dat kinderen die voorheen niet konden sporten door een fysieke beperking toch de mogelijkheid krijgen om te kunnen sporten, bijvoorbeeld door een prothese.

Maar wat is dan ons doel?
Ons doel is om minimaal €3500 op te halen voor de aanschaf van een prothese.

Maar hoe gaan wij dat doel bereiken?
Op 3 januari fietsen wij op 2 tandems en 1 normale fiets van Leiden naar het hoofdkantoor van Esther Vergeer Foundation in Arnhem. Dit is maar liefst 115 KILOMETER.

Hoe kunnen jullie daar ons bij helpen?

Om zoveel mogelijk geld op te halen hebben we sponsors nodig Dit kan natuurlijk op verschillende manieren, door bijvoorbeeld in een vast bedrag te sponsoren of per kilometer.

Wat kunnen wij jullie daarvoor teruggeven?

Onze reis willen wij gaan vastleggen via sociale mediakanalen zoals TikTok en Instagram. In deze video’s willen wij bijvoorbeeld jullie merk benoemen, gebruiken en weergeven op onze teamtruien. Alles is bespreekbaar.

Hopelijk kunnen wij met jullie steun de Esther Vergeer Foundation zoveel mogelijk geld toekennen om mensen met een lichamelijke beperking weer te kunnen laten sporten!

Wij kunnen alle steun gebruiken! Help ons, zodat wij een kind gelukkig kunnen maken. Zij verdienen het immers ook kunnen sporten. Doneren kan via onderstaande link!

https://www.gofundme.com/f/doneer-voor-esther-vergeer?utm_medium=copy_link&utm_source=customer&utm_campaign=p_cp_guide_do&member=30761583

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder