Categorie
Algemeen

Doelgroep
Liefdadigheid

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Mannen

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Goedendag mensen,

Ik zal mijzelf even voorstellen ik ben Tanja en ik ben aangesloten bij de gemeente van de Victory Outreach Rotterdam kerk. Nadat de oude personenbus het heeft begeven zijn wij op zoek naar sponsors die ons kunnen helpen om een andere bus aan te kunnen schaffen.

De Home is een woon- en leefgemeenschap, opgericht in 1995 door Jerry & Xannelou Mendeszoon, senior pastors van Victory Outreach Kerk Rotterdam. Met passie, toewijding en gedrevenheid gaven zij gehoor aan de roepstem van God om uit te reiken naar de (drugs)verslaafden en dak- en thuislozen van Rotterdam.

Al ruim 25 jaar wordt in de Home een liefdevolle, gestructureerde en veilige woonomgeving geboden waar mensen geïnspireerd worden om weer uit te kijken naar een hoopvolle toekomst.
De Home bied een dagelijks programma gericht op zingeving en het leren en toepassen van basisprincipes om hun leven opnieuw in te richten. Het verblijf in de Home duurt gemiddeld twaalf maanden waarna de bewoners uitstromen om zelfstandig te gaan wonen.

De Home valt onder toezicht van Victory Outreach Kerk Rotterdam. Hierdoor worden de bewoners deel van een nieuwe sociale omgeving, wat een vangnet bied nadat ze zijn uitgestroomd.

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder