Categorie
Algemeen

Doelgroep
Evenementen

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Jongeren

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Dance Battle Antonio (DBA), waar dansers samenkomen om hun passie te delen en te strijden voor een kans op een geldbedrag. Op deze opwindende dag strijden de dansers tegen elkaar in een dance battle, dansers van de stijlen: Hiphop, House, locking en popping zijn vrij om zichzelf in te schrijven voor een onvergetelijke dag vol competitie.
DBA is meer dan alleen een danswedstrijd; het is een platform dat talent viert en dromen waarmaakt. Dansers van over het hele land krijgen de kans om hun unieke bewegingen te laten zien en hun talent te tonen aan een jury.
Het beste van alles is dat de deelnemers zichzelf kunnen inschrijven! Of ze nu een ervaren professional zijn of net beginnen met dansen, DBA biedt een podium voor iedereen die zijn of haar passie wil delen en een kans wil maken om een geldbedrag te winnen.
Word een trotse sponsor van Dance Battle (DBA) en help ons om dromen waar te maken. Samen kunnen we dansers ondersteunen in hun reis naar succes en hen inspireren om hun ware potentieel te bereiken.
Niet alleen is dit een dansevenement, het wordt ook gefilmd voor de televisie, namelijk het programma: Een Leven zonder letters. In dit programma volgt frans Bauer 12 personen die laag geletterd zijn. Een van die personen had de droom om een dansevenement te organiseren. Dus wordt een trotse sponsor van Dance Battle Antonio (DBA) en help ons om dromen waar te maken.
Wij zijn opzoek naar verschillende soorten sponsoren zoals: de goodiebags, waterflesjes, licht, geluid. U kunt altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder