Categorie
Algemeen

Doelgroep
Jongeren

Leeftijdscategorie

Producten

Sponsorbedrag

Benodigde sponsoren

Hoe vaak is de activiteit

Hoe lang bestaat de activiteit

Hoeveel mensen worden bereikt

Geografisch bereik
Mannen

Media aandacht

Provincie(s)

Sponsornaam aan activiteit verbinden

Contact sponsor met publiek

Verkoop producten en diensten door sponsor

Social Media Links

Beschrijving

Mijn naam is Jip Bazen en ik speel in het Bennebroek Heren 1 Hockeyteam. Wij zijn momenteel op zoek naar sponsors die ons kunnen ondersteunen bij onder andere de aanschaf van nieuwe sponsor truien en onze deelname aan een hockey stage in het buitenland.
Ons team heeft de ambitie om in de 2e klasse uit te blinken en wij geloven dat uw steun ons in staat zal stellen om deze doelen te bereiken.

Wij zijn op zoek naar een sponsorbedrag van €250 om sponsor truien aan te schaffen, en als blijk van waardering zouden we uw logo graag op de achterkant van de truien plaatsen. Als u ervoor kiest om uw logo ook op de arm van de truien te hebben, stellen wij een sponsorbedrag van €500 voor.

Wat kunt u van ons verwachten in ruil voor uw steun? Allereerst bieden wij uitgebreide zichtbaarheid op onze sociale mediakanalen, waaronder Instagram en Facebook. Uw logo zal regelmatig verschijnen in onze berichten en verhalen, waardoor u toegang krijgt tot een brede doelgroep. Daarnaast dragen wij de sponsor truien tijdens al onze wedstrijden en trainingen, wat zorgt voor constante exposure van uw merk.
We zijn ervan overtuigd dat dit een win-win situatie is, waarbij uw bedrijf positieve publiciteit krijgt en wij de middelen hebben om onze sportieve doelen te verwezenlijken. Als u interesse heeft om ons team te sponsoren of als u nog vragen heeft, horen we dat graag. We staan open voor verdere discussie over de details en mogelijke andere samenwerkingsvormen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw tijd en overweging. We kijken uit naar een mogelijke samenwerking en het bereiken van succes samen.

Met sportieve groet,

Mogelijkheden voor de sponsor om gasten te ontvangen

Overige voordelen voor de sponsor

Extra afbeeldingen

 

Locatie activiteit

 

Contact opnemen met de adverteerder